3.9.07

pe picioarele lui...

...impropriu spus. Dar aproape de adevar. Aproape de rotitzele lui.
Chiar daca nimeni n-a mai zis nimic p-aici.... lucrurile s-au mai mishcat... incet ... da' s-au mischat. Pai.. toata lumea stie: lucrul bun la 9 luni! :)
Mai intii... despre motor... dupa cum s-a mai zis... boNboana shi l-a pus in spate si-a dat o tura cu el... p-aici... prin vecini... Prin vecinii unguri... :d . Au adus-o altii de-acolo... :) In sfirsit... sa zicem ca tot raul a fost spre bine. Cu ocazia asta motorul cel buclucash a primit cado' un set nou noutz 1.6 (one point six :P) plus diverse alte fierutze inside.


Apoi a venit si glumetzu'... a adunat fiarele la un loc... a adus shi boNboana in poiana cu flori multe... errrr... poiana era cu BERI multe... flori mai deloc. Ideea finala e ca boNboana a plecat pe rotile ei de-acolo.

Ei.. cam din acel moment.. pentru ca facea numai ce-avea ea in cap... nu s-a mai numit bnoNboana... ci mai scurt... demeNta :)
In scurt timp a alergat cam 3000km.... N-a prins-o nimeni... nici macar un radar :)
...doar un aparat de pozat intr-un moment de pauza


Dupa plimbari a venit shi o perioada de munca. Da. Aveti dreptate. Foarte scurta.

La puncte plus: bordul e gata. nou noutz. au aparut si profilele pt faruri, stopuri...

...de ziua lu' ala verde motorul a primit cado' o toba noua... evident ca tot pe boNboana sta catzarat... cu toba lui cu tot

shi cam atit.... puncte minus??? n-avem... toate-s bune :)

Si ultima miscare.... Baboo a primit rotile inapoi. E drept ... temporar... doar pt masuratori... da' tot e bine... macar stie ca nu le-a pierdut definitiv. :)

1 comment:

Doctor Beetle said...

HAHAHAHA se vede karmanul secretos si inexistent a lu` mandea in spate. Ce naspa ee, ptiuuu.... :D