25.10.06

"vizitatorii" se intoarce

da.... episodul 2. de data asta au fost multi. mult mai multi. si pusi pe treaba.

Hmm... si fetele alea doua.... parca n-aveau stare .... cind frecau aici.... cind zgiriiau dincolo... I-au cam dat emotii...
Spre final i-au adus o oglinda.... cica sa se-admire... S-a uitat. Hi hi ... pai fatza asta (sau ceva apropiat de asta) n-o mai vazuse el de niste ani buni . :)

S-a mai inveselit putin. Ar fi pornit shi motorul de bucurie.... da' de unde daca nu-i???
Asa ca s-a multumit doar cu un zimbet intins pe toata fatza. he he .. cind s-o mishca de-acolo o sa le scoata pe fete la plimbare pe Magheru. Sa vada shi lumea ce gagici tari are boshorogu.

3 comments:

Anonymous said...

Nu stiu ce iti zice tie Baboo dar mie mi-a soptit cu totul altceva.
Era multumit ca e in centrul atentiei si surprins ca inca are sexapeal. Torcea ca pisicul mecanic si incepuse sa viseze cum ar fi daca.... ar avea motor si ar putea sa zburde iar pe strazi.... daca podelele alea noi de le vazuse parca in vis ar ajunge odata la locul lor :)

pacman said...

eh... rabdare.... podelele vor ajuge unde trebuie... baboo va bintui pe strazi...
dap... asta va fi intr-un viitor...
neclar care

Anonymous said...

Baboo avea o nedumerire. Ok e el sexos si i-a placut sa-l mangaie fetele alea. Dar ce naiba se face cand o sa vina momentul sa-si recupereze motorul??? Oare or sa mai stie fetele alea sa-l desmierde? Sau e vor uita luuuung la el?
Si atunci ce se va face el? Ajunge patutz pentru pisicul mecanic sau domnii aia de ii tot dau tarcoale se vor pune in sfarsit pe treaba.
Tare i-ar prinde bine oleaca de siguranta :D