25.10.06

"vizitatorii" se intoarce

da.... episodul 2. de data asta au fost multi. mult mai multi. si pusi pe treaba.

Hmm... si fetele alea doua.... parca n-aveau stare .... cind frecau aici.... cind zgiriiau dincolo... I-au cam dat emotii...
Spre final i-au adus o oglinda.... cica sa se-admire... S-a uitat. Hi hi ... pai fatza asta (sau ceva apropiat de asta) n-o mai vazuse el de niste ani buni . :)

S-a mai inveselit putin. Ar fi pornit shi motorul de bucurie.... da' de unde daca nu-i???
Asa ca s-a multumit doar cu un zimbet intins pe toata fatza. he he .. cind s-o mishca de-acolo o sa le scoata pe fete la plimbare pe Magheru. Sa vada shi lumea ce gagici tari are boshorogu.

18.10.06

vizitatorii

acu' citeva zile... cind dormea si el mai bine... hop... vin niste unii... Unu' parea doftor mare.. ca prea era in halat alb... E. Asta n-ar fi fost nimic... da' dupa ce-au dat ei o tura salonului s-au apucat de zgiriat pielea... Si nu oricum. Cu scule. Cu utilaje. La un moment dat chiar au vrut sa-l dea jos din pat. Ce le-o fi trebuit???





Vestea buna e ca a scapat cu fatza curata. Shi inca o veste buna: dl doctor Mircea l-a operat la aripa dreapta. Acum e doar o cicatrice acolo... Nu-i problema. Dispare la make-up :).

copirait la boze: dr in imagini Dan Blanaru

11.10.06

ridica-ma la cer

azi a fost un fel de zi mare. Baboo s-a ridicat. A facut rost de doua cirje (sau mai bine zis capre) shi s-a ridicat. Nu mult. Atit cit trebuie ca sa vada si el lumea. Mai de sus. Intre timp niste glumeti i-au furat papucii... cu burta cu tot. Las' ca nu-i trebuie. Vine iarna. Poate-i aduce Mosh Gerila niste cizme in loc.

1.10.06

brand new floorpans

Mda.. Se pare ca lucrurile bune se intimpla numai noaptea. O fi zina cea buna somnambula... Acu' nu stiu exact.. da' s-ar putea sa fie combinata cu lexxus. Pen'ca de la el a pornit tot. El le-a trimis... Noaptea. In sfirsit.... Gepatru a fost iar vedeta. Plimbat table prin oras, scos table la bere, dormit cu ele la cap, trintit table lu' baboo peste coaste.
Pina si pisica mecanic a fost incintata. Nu pare da' va spun eu c-asha a fost.