27.9.06

transplant

Azi a fost zi de analiza. Doctor Pac shi doctor Mircea au studiat cazul Baboo. S-a ajuns la concluzia ca este necesar un transplant. Cu ceva timp in urma nepotul Gepatru adusese un schelet de tzigan... cica speria ciorile pe la Urziceni.S-a dovedit mai tirziu ca nu aveau aceeasi grupa de singe. Drept pentru care domnul schelet a ramas sa astepte alt nevoiash. In seara asta fu adusa cu salvarea o domnisoara donatoare. Miss BooBa. Foarte vestita pe vremea ei...acu' vreo patruj' de ani. Acum doar o leshinata. Anyway... Baboo s-a bucurat. S-a vazut clar. A tresarit prelata.
Un trecator a surprins-o pe grabita Booba....
Unde naiba se grabea asha?? Baboo nu pleaca nicaieri. Deocamdata.

25.9.06

mai bine mai incet decit deloc

mda... azi a fost "zi scurta". usa din dreapta a ajuns intr-o forma ceva mai buna, una din aripi a primit o portzie de nisip fix dintr-un pistol de sablat.... Neclar daca i-a placut dar la sfarsit arata mai vesela. In rest... discutii, planuri.... masuratori.... nimic serios. Vine iarna.

22.9.06

pielea jos!

ieri a inceput treaba. treaba aia serioasa. pina acu' a fost asa.... azi scos un shurub.. miine o bara...
ieri a venit ala lovit la cap (cre' ca aia inseamna pac-man...) shi s-a apucat de despielitzat. Acu' Baboo are 2 capote like new :)

21.9.06

putina istorie



... sa incepem de la groapa.... Mai avea putin... deja Seful incalzea concasorul. Cum care shef? Sheful Rematului. Numai ca imbecilul de pacman i-a stricat planurile. a fost exact cum ziceau romanii: venit, vazut, luat. err.... sau nu ziceau asa.... Neimportant. Important este ca l-a tras 2 metri mai incolo... sa nu cada nici macar din greseala. Dupa care a disparut. pacman... nu baboo. Baboo a stat cumintel pe marginea gropii in asteptarea pacmanului. c-asha a zis.... ca se intoarce. Nu-si facea iluzii.... Multi glumeti au mai zis ca se intorc.... da' care-i ala in halu' asta de pierdut cu capul incit sa se intoarca?
Tocmai cind se plicitsise de asteptare aparu si individul. Negru. Sobru. Cu privirea tulbure. Se vedea clar ca are probleme inauntrul craniului. Doar un cuvint spuse: HAI!
Stranepotul Aseis ducea in spate un fel de carucior... Mai mult o targa. Cu greu, reusi sa urce. Hmmm...alta priveliste... de-aici... de la inaltime...Dupa care adormi. Se trezi spre seara la gura Pesterii. Asistentele.... err..... de fapt asistentii ii pregateau locul in salon. La reanimare. Debarcat de pe targa, asezat la locul lui, primi pe capota primul pahar cu bere. Ca de bunvenit. Mai apoi facu cunostinta cu pisica-mecanic, cu afganul zburator si restul personalului. Pareau ok..
Mai pe seara primi cadou o prelata... Nu ca l-ar fi ajutat cu ceva.
Apoi veni o perioada neagra. Neagra pentru ca nu-si mai aduce aminte nimic. Diversi indivizi... care de care mai ciudat... treceau pe-acolo si se zgiiau la el. Isi mai dadeau si cu parerea: "Clar... Remat scrie pe el" sau... "Asta va fi o bestie cind ishi va reveni" sau... "ce-i asta bre??? atzi innebunit??"
Nu i-a bagat in seama. Nici n-ar fi avut timp. Pai cind esti in coma... de tras cu urechea iti arde?

all about Baboo

...sau cum a intrat Baboo in parcare. Evident.. pe targa :) Un timp n-a miscat. Coma profunda. Un prieten zicea sa-i povestesc cind s-o trezi, despre calatoria lui cu "salvarea". Citeva ore a fost la "inaltime". Pai da... la inaltimea platformei. A fost chiar peste audi "aseis". Cu un cap... Oricum...ar trebui sa-i fie recunoscator. Aseis l-a scos din groapa....